SIA "Cēsu Jaunā pamatskola"

2013.gada februārī vecāku izveidotā biedrība “Cēsu Jaunā skola” uzsāka attīstīt ideju par mūsdienīgu/laikmetīgu skolu un nodibināja izglītības iestādi “Cēsu Jaunā sākumskola”, nodrošinot iespēju bērniem vecumā no 1.5 gadiem līdz 6. klasei apgūt 21. gadsimtā nepieciešamās zināšanas un prasmes.

2018. gada februārī izglītības iestāde no sākumskolas kļuva par “Cēsu Jauno pamatskolu”, tai ir licencēts un akreditēts nākamais izglītības posms un uzsākts darbs pie pilna pamatizglītības posma (1. – 9. klase) nodrošināšanas. Iestāde turpina izglītot un apmācīt arī personas, kas ikdienā strādā ar bērniem – pedagogus, speciālistus, vecākus.

Sociālais mērķis:

1. Veicināt izglītības un pilsoniskas sabiedrības attīstību.

2. Atbalstīt un organizēt alternatīvu izglītības metožu, aktivitāšu, pakalpojumu izveidi, nodrošināt to ilgtspējīgu uzturēšanu, iesaistot šajos procesos vietējo sabiedrību.

3. Veicināt vietējās sabiedrības izglītošanas iespējas, it īpaši to personu, kuras veic darbu ar bērniem un jaunatni.

4. Veikt citas pilsoniskai sabiedrībai nozīmīgas aktivitātes, kuras rada ilgstošu pozitīvu sociālo ietekmi.

Uzņēmuma darbības adrese: Piebalgas iela 3, Cēsis, LV-4101

Uzņēmuma komentārs: SIA “Cēsu Jaunā pamatskola” ir izglītības iestādes “Cēsu Jaunā pamatskola” dibinātājs un attīstītājs. Skolas mērķis ir risināt kvalitatīvas izglītības pieejamības problēmu ar alternatīvām metodēm un īpaši izveidotā vidē, lai tā būtu pieejama jebkuram bērnam neatkarīgi no viņa spējām, vajadzībām vai personiskajām īpašībām. 2018.gadā Cēsu Jaunā skola saņēma Sociālās uzņēmējdarbības programmas Granta atbalstu pilna cikla laikmetīgas pamatizglītības (1. - 9.klase) programmas izveide, savukārt 2019.gada augustā uzņēmumam ir piešķirts atbalsts tālākai pamatskolas attīstībai, īpašu uzmanību veltot kvalitatīva mācību satura un drošas sociālās un emocionālās vides nodrošināšanai.
Valda Malceniece
SIA Cēsu Jaunā pamatskola valdes locekle

attēlsattēlsattēlsattēls

Projekta finansējums (Altum grants): 129 685,59 EUR (investīcijām, apgrozāmajiem līdzekļiem, apmācībām un konsultācijām, atlīdzībām)

Projekta īstenošanas periods: 27.08.2019.-27.08.2021.