SIA “Sonido” 

SIA “Sonido” ir 2013.gadā dibināts uzņēmums, kas sniedz zvanu centra pakalpojumus klientiem-uzņēmumiem: SOS bērnu ciematiem (pateicības zvani ziedotājiem); informatīvais tālrunis autostāvvietām, apdrošināšanas pakalpojumiem, kino utml. Gadā SIA “Sonido” apkalpo vidēji 22 klientus, lielākoties ilgtermiņa līgumu ietvaros par zvanu centra pakalpojumiem. Kopš 2017. gada februāra uzņēmuma ir pārņēmis arī informatīvā uzziņu tālruņa līnijas 1189 apkalpošanu.

2018 gadā SIA “Sonido” ir izveidojos sociālo projektu “Parunāsim”. Tas ir tālrunis uz kuru var zvanīt cilvēki, kuri jūtas vientuļi un vienkārši parunāt. Šo tālruņa līniju apkalpo cilvēki ar invaliditāti. Uzņēmumā kopā ir 7 darbinieki - viena vadītāja (valdes locekle I.Muižniece) un seši zvanu centra operatori.

Sociālais mērķis: Attīstīt darba integrācijas sociālo uzņēmumu – zvanu centru.

Uzņēmuma darbības adrese: Elijas iela 17 - 3, Rīga, LV-1050

Uzņēmuma komentārs: “Es uzskatu, ka uzņēmējdarbībā, tāpat kā dzīvē, vajag darīt labu. Tā kā sociāli atbildīgs uzņēmums ir jaunā uzņēmējdarbības forma, arī mēs zvanu centrā “Sonido” esam sociāli atbildīgi un piedāvājam cilvēkiem, kas jūtas vientuļi, piezvanīt un parunāt, tādējādi vairojot emocionālo labklājību Latvijas sabiedrībā. Turklāt mēs piedāvājam ikvienam mūsu klientam būt daļai no sociāli atbildīgas rīcības, saņemot pakalpojumu ar pievienoto vērtību – būtiska daļa no “Sonido” peļņas tiek novirzīta sociālajam projektam „Parunāsim?”.”
Inga Muižniece
Sonido valdes locekle un “Parunāsim?” izveidotāja


attēlsattēlsattēls

Projekta finansējums (Altum grants): 48 240,00 EUR

(apgrozāmajiem līdzekļiem, investīcijām, apmācībām un konsultācijām)

Projekta īstenošanas periods: 20.06.2019. - 30.06.2020.