Preses relīzes

Piektdien, š.g. 8. novembrī, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija organizē konferenci “Internets un Tu – kurš kuru?”, kas veltīta interneta drošības jautājumiem.

Konferencē eksperti turpinās iepriekšējos gados aizsākto interneta drošības, tā sniegto iespēju izmantošanas un risku mazināšanas tematiku. Viena no būtiskākajām tēmām būs kritiskās domāšanas veicināšana un jauniešu medijpratības kompetences attīstīšana. Konferences dalībniekiem būs iespēja uzzināt arī par aktuālajiem pētījumiem un klīnisko pieredzi atkarību no interneta un viedierīcēm jomā. Tāpat varēs uzzināt par to, kā mazināt kibermobinga draudus, kā arī iepazīties ar izglītības iestāžu pozitīvo pieredzi interneta drošības uzlabošanā.

Konferencei aicinām pieteikties līdz  š.g. 1. novembrim vienu pedagogu un vienu vecāko klašu skolēnu no izglītības iestādes. Reģistrēties dalībai konferencē iespējams: https://www.mitto.me/internetsuntu/register

Konference notiks 2019. gada 8. novembrī viesnīcā Tallink Hotel Riga, Elizabetes ielā 24, Rīgā. Ierašanās un reģistrācija no plkst. 9:30, konferences sākums plkst. 10:00.