Preses relīzes

Labklājības ministrijas projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” ietvaros 20. martā Cēsīs plānotā ikgadējā konference sociālā darba speciālistiem, kā arī konkursa “Labākais sociālais darbinieks 2019” uzvarētāju apbalvošanas pasākums notiks 25. septembrī, mazinot dalībnieku veselības apdraudējuma riskus saistībā ar koronavīrusa Covid-19 globālo uzliesmojumu.

Līdz ar lēmumu pārcelt konferenci, tiek pārcelti ar paralēli plānotie pasākumi - Resursu tirgus un HIV testēšanas diena. 

Neskatoties uz izmaiņām, tomēr aicinām atzīmēt starptautisko sociālā darba nedēļu un piektdien, 20.martā, tiešraidē sekot līdzi un attālināti iesaistīties profesionāļu diskusijā “Sociālā darba loma globālās krīzes situācijā”. Diskusijā runāsim par to, kā sociālā darba speciālisti dažādos prakses līmeņos var reaģēt uz globālo izaicinājumu un kā palīdzēt mazināt klientu iespējamo trauksmes sajūtu šādā situācijā. Diskusijas sākums plkst. 13.00.

Diskusijas norisei varēs sekot tiešsaistē Labklājības ministrijas projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” Facebook vietnē.  

Aicinām pašvaldības atbildīgi izvērtēt ar sociālā darba nedēļu saistīto pasākumu organizēšanu.